For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Outlander PHEV

DINAMIČAN STIL

Novi OUTLANDER PHEV stilski predstavlja najnoviju evoluciju „Dynamic Shield“ koncepta, obogaćenog tehnološkim novitetima dostojnih jedinstvenog Plug in Hibridnog SUV vozila.

DINAMIČAN STIL

KONCEPT

Dizajnerski koncept kojeg Mitsubishi Motors naziva „Dynamic Shield“ simbolizira nasljeđe uspješnih generacija legendarnih modela Pajero i Lancer Evolution. Masivna, piano crna ploha ispod rešetke hladnjaka odaje dojam snage i brzine, a srebrne i kromirane plohe na stranama i prema dolje simbolički štit vozila i putnika.

Dizajn u ovom slučaju nije samo forma, nego i funkcija te ujedno najavljuje temelje dizajna budućih Mitsubishi modela. Različite varijante ovog dizajnerskog koncepta će u bućnosti karakterizirati Mitsubishi vozila različitih kategorija.

DYNAMIC SHIELD KONCEPT ZA OUTLANDER PHEV

Velika, sjajno crna ploha sprijeda kreira sportski dojam, a okružena je plohama u boji s lijeve i desne strane te prema dolje, kreirajući simbolični  “samurajski štit“.

Za razliku od agresivnog dizajna, tehnološki koncept je baziran na zaštiti okoliša i vrhunski rafiniranoj tehnologiji. Kontroverzan pristup je inače karakterističan za Mitsubishi, koji često suprotnosti spaja u skladnu cjelinu, poput Yin-a i Yang-a. Ovaj automobil predstavlja prekretnicu za Mitsubishi, gdje i dizajn sudjeluje u prezentaciji filozofije Mitsubishi konstruktora.

MASKA HLADNJAKA U TAMNOM KROMU

Maska hladnjaka dizajna “pčelinje saće” je crno kromirana. S donje strane se nastavlja masivna piano crna ploha simboličkok “samurajskog štita”okruženog bokovima odbojnika. Kromirani detalji u dva tona naglašavaju premium dojam.

DIZAJN SPECIFIČAN ZA PHEV

OUTLANDER PHEV je postao „više“ SUV, što je posebno naglašeno robusnom donjom zaštitom  u rkomu i srebrnoj boji.

LED PREDNJE LAMPE I LED PREDNJA SVJETLA ZA MAGLU

LED glavna svjetla posljednje generacije (kratka i duga), a uz to i LED svjetla za maglu. Pretvaraju noć u blistavi dan.

DIZAJN STRAGA

Sprijeda razvučena široke lampe i maska hladnjaka industrijskog dizajna optički naglašavaju osjećaj širine. Straga se sličan efekt postiže oblikom karoserije koja se širi po bokovima od krova prema prema dolje.

ULTRA ŠIROKE LED LAMPE STRAGA.

Jasno vidljiva kombinacija LED lampi za odličnu vidljivost i uglađen stil.

STRAŽNJI SPOJLER

Stražnji spojler je nanovo oblikovan radi bolje aerodinamike.

DONJA ZAŠTITA SREBRNE BOJE

Srebrna zaštitna ploha straga je karakterističn detalj robusnog SUV automobila.

FUNKCIONALAN DIZAJN

AERODINAMIKA

Aerodinamičke karakteristike karoserije su izuzetne za jedan SUV. Detaljnim analizama strujanja zraka u računalnim simulacijama i brojnim ispitivanjima u zračnim tunelima, OUTLANDER PHEV je uspio uspješno uskladiti vrhunsku aerodinamiku i privlačan izgled. Aerodinamika karoserije uvelike pridonosi smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2 i daje bolju stabilnost kod velikih brzina.

NAPLATCI

Novi 18“aluminijski naplatci su strojno polirani, u dvije izvedbe: srebrnoj i tamnom kromu (Premium).

ELEKTRIFICIRANA VRATA PRTLJAŽNIKA

Vrata prtljažnika se automatski otvaraju i zatvaraju sklopkom na instrument ploči, vratima prtljažnika ili na pametnom ključu.

ELEKTRIFICIRAN KROVNI PROZOR SA ZAŠTITOM OD UKLJEŠTENJA

Krovni prozor s nagibnim i kliznim otvaranjem ima zaštitu od uklještenja. Daje više svjetla i svježeg zraka.

UZDUŽNI KROVNI NOSAČI

Praktično dizajnirani srebrni uzdužni krovni nosači skladno se uklapaju u oblik krova.

OUTLANDER PHEV DIZAJN U RAZLIČITIM OKOLNOSTIMA

DIZAJN PRIMJEREN ZA GRAD

Energičan i moćan izgled sprijeda dopunjen LED prednjim i stražnjim lampama doprinosi dojmu sofisticiranog automobila primjerenog urbanom okolišu.

DIZAJN KOJI SE ISTIČE NA OTVORENOJ CESTI I VAN NJE

Automobil intrigantnog dizajna specifičnog za Mitsubishi dostojan je nasljednik legendarnog Pajera i Lancera Evolution. Izgleda dobro i na cesti i izvan ceste.

PROSTRAN I UDOBAN

Uživajte u komforu prostrane kabine sa velikodušno odmjerenim prostorom za koljena i stopala, luksuznim detaljima i nevjerojatnom tišinom karakterističnom za električna vozila.

KVALITETAN INTERIJER

Udobnost, prostranost i stil

Dodirnite četverokraki volan obložen finom prirodnom kožom, doživite sofisticirane i profinjene detalje središnje konzole okružene luksuznim dodacima. Sjedala su obložena biranim materijalima s vrhunskom završnom obradom, a nasloni stražnjih sjedala se podešavaju po nagibu poput prednjih, radi udobnosti i prilagodljivosti prtljažnog prostora.

* Specifikacije mogu varirati od tržišta do tržišta

MATERIJAL SJEDALA

PREMIUM KOŽA S DIJAMANTNIM UZORKOM

* Kožna sjedala su obložena sintetičkom kožom na bočnim stranicama, straga i naslonima za glavu.

CRNA KOŽA

* Kožna sjedala uključuju sintetičku kožu na bočnim stranicama, straga i naslonima za glavu (također stražnji središnji naslon za ruke, nasloni za ruke na vratima i vrata).

SVIJETLO SIVA KOŽA

* Kožna sjedala uključuju sintetičku kožu na bočnim stranicama, straga i naslonima za glavu (također stražnji središnji naslon za ruke, nasloni za ruke na vratima i vrata).

COMFORT TECH (C-TEC)

* Sintetički materijal posebnih svojstava nalik brušenoj koži (alkantara), posebno ugodan za dodir kod niskih i visokih temperatura.

OBLOGE VRATA

Dijamantni uzorak na sjedalima i vratima kreira osjećaj dubine. Paneli sklopki za prozorae piano crnom laku sa srebrnim uzrokom za profinjen dojam.

VOLAN

Volan sa 4 kraka obložen je visoko kvalitetnom glatkom kožom, ukrašen kromiranim detaljima i prekidačima srebrne boje.

PODNA KONZOLA

Masivna podna konzola je obložena sjajno crnim dekorom srebrnog uzorka, kao u premium klasi.

INFO PANEL

INDIKATOR ENERGETSKOG TOKA

Koji je trenutni status benzinskog motora? Elektro – motora? Indikator snage pokazuje potrošnju energije, snagu regeneracije, angažiranu snagu benzinskog motora (kW), izlaznu snagu Elektromotora EV i još mnogo toga.

ECO PREKIDAČ

Aktivirajte ga za energetski učinkovitije korištenje motora, elektro-motora i klima uređaja.

EV PREKIDAČ

Aktivirajte potpuno električni pogon i anulirajte aktivaciju benzinskog motora.* Omogućava izbor potpuno električne vožnje Twin-motor 4WD pogonom za nultu potrošnju benzina i potpuni izostanak buke motora.
*Provjerite korisničko uputstvo

PUNI I ŠTEDI

Kontrole za korištenje baterije su dostupne preko integrirane SAVE/CHRG tipke. Odaberite SAVE za štednju baterije na auto cesti prije potpuno električne vožnje (EV) u gradu. Ili odaberite CHRG za punjenje baterije benzinskim motorom u vožnji.

ECO INDIKATOR

Prikazuje razinu ekološke prihvatljivosti vožnje. Što je više zelenih listova, tim je bolji rezultat.

PHEV ISKUSTVO

Značajno unaprijeđen inovativni Plug in hibridni EV sustav nastupa sa snažnijim elektro-motorom straga, učinkovitijim benzinskim motorom sa dva ciklusa (Otto – Atkinson)  i dotjeranim upravljačkim jedinicama rezultira neusporedivim iskustvom tišine i uglađenosti u vožnji uz linearan i trenutno raspoloživ okretni moment.

TEHNOLOGIJA – INOVATIVNA I VRHUNSKA

1. Twin Motor 4WD i S-AWC
4WD S-AWC pogon i odvojeni elektro-motori trenutnog odaziva na prednjoj i stražnjoj pogonskoj osi sinergijski kreiraju izvanrednu stabilnost i okretnost uz intuitivno upravljanje.
Novi 2.4-litreni motor
Vrhunski učinkovit dugohodni benzinski motor s dva radna ciklusa (Otto – Atkinson) osigurava nisku potrošnju goriva i nedostižno niske emisije CO2.
3. Generator
Generator visokih performansi generira snagu Atkinson motora u potrebnu električnu energiju za punjenje pogonske baterije i opskrbu elektro-motora.
4. Prednja i stražnja upravljačka jedinica
Inteligentne upravljačke jedinice doprinose visokoj energetskoj učinkovitosti optimalnom kontrolom elektro-motora brzog odaziva i okretnog momenta većeg od 3,0-litrenih benzinskih motora.
5. Pogonska baterija 
Pogonska baterija od 13,8kWh smještena je ispod podnice vozila. Time je prostor u kabini gotovo identičan konvencionalnom modelu, a osigurava se i niže težište radi bolje stabilnosti i upravljivosti. Pohranjena električna energija također se može koristiti za napajanje vanjskih uređaja.

PHEV UČINKOVITOST

Inovativni Plug-in Hybrid EV sustav je iznimno ekološki učinkovit. Uživajte u tišini električnog pogona uz niski utrošak energije i nulte emisije CO2. Ili iskoristite prednosti hibridnog rada za velike udaljenosti, i dalje uz niske emisije i impresivnu potrošnju goriva od svega 1,8 litara / 100 km* (korelirani NEDC). Električnu energiju možete proizvoditi dok uživate u vožnji divljinom, bez straha od ograničenog dosega.

*eksterno punjenje baterije svakih 100 km

POTPUNO ELEKRIČNA VOŽNJA

EV rad: samo električna energija 
Elektro-motori pokreću vozilo koristeći električnu energiju iz pogonske baterije uz nultu potrošnju goriva i emisije CO2. Ovaj način rada je tih, čist i potentan. Maksimalna brzina je 135 km / h.

HIBRIDNA VOŽNJA

Serijski hibridni način rada: električni pogon + podrška Otto – Atkinson motora 
Elektro-motori pokreću vozilo električnom energijom generiranom radom Otto – Atkinson motora. Motor automatski generira električnu energiju kod  niskih razina stanja baterije i dodaje energiju kod oštrih ubrzanja ili uspona.

HIBRIDNA VOŽNJA

Paralelni hibridni način rada: Otto – Atkinson motorni pogon + podrška električnog pogona  
Atkinson motor pokreće vozilo (pri velikim brzinama kad je učinkovitost visoka) uz podršku elektro-motora za razvijanje maksimalne snage.

REGUZLIRANJE RAZINE REGENERATIVNOG KOČENJA (POLUGICE UZ VOLAN)

Smještene na kolu volana, praktične polugice za regulaciju intenziteta elektro-motornog kočenja omogućavaju laku i brzu regulaciju regenerativne snage kočenja na jednu od šest razina*.
* Osim kada je aktivan Adaptivni tempomat [ACC].

SUSTAV ZA PODRŠKU U EKO VOŽNJI

ECO REZULTAT

Prikazuje učinkovitost ekološke vožnje. Što više zelenih listića, tim bolje.

UPRAVLJANJE ECO NAČINOM RADA

Uključite za energetski učinkovitije korištenje Otto – Atkinson motora, elektro-motora i klima uređaja.

PUNJENJE

UČINKOVITOST BUDUĆNOSTI JE DOSTUPNA DANAS
Punite pogonsku bateriju u tišini doma (AC 230V / 10A Shuko) ili na javno dostupnim punionicama (AC 230V / 16A Mode3 / Type2). Baterija će se napuniti za 4,5 h (Shuko) ili 3 h (Mode3 / Type2). Ili na brzoj punionici za svega 25 min (DC ChaDeMo > 22 kW) do razine od 80%*.
*Nakon 80% napunjenosti snaga punjenja se automatski usporava radi vijeka trajanja baterije

PRIKAZ FUNKCIJA JEDINSTVENIH ZA PHEV

Multi-informacijski zaslon prikazuje različite funkcije PHEV sustava, uključujući načina rada, EV omjera vrste pogona i indikator energetskog toka.

INDIKATOR OMJERA EV POGONA

Prikazuje udio električnog pogona na ruti.

INDIKATOR ENERGETSKOG TOKA

Simbolički prikazuje smjer energetskog toka.

UPRAVLJANJE ENERGIJOM PUNJENJA

Upravljanje energijom kod punjenja omogućava korištenje raznih trošila – uključujući klima uređaj i audio sustav – tijekom punjenja baterije. Zaslon prikazuje trenutni protok energije, očekivano vrijeme punjenja i još neke dodatnih informacija.

STANDARDNO PUNJENJE

Punite vozilo u udobnosti vlastitog doma ili javno dostupnoj AC punionici.

BRZO PUNJENJE

Kada je DC ChaDeMo priključak dostupan, brzo napunite bateriju i uštedite vrijeme.

JEDNOSTAVNO PUNJENJE DOMA I NA PUTU

Spojite OUTLANDER PHEV na kućnu utičnicu i punite pogonsku bateriju. Baterija će se napuniti dok spavate za oko 5h * preko kabela koji ste dobili uz vozilo. Ili koristite priključak za brzo punjenje i napunite bateriju u svega 25 minuta (do 80% kapaciteta) na DC ChaDeMo punjaču. Status punjenja se prikazuje na instrumentima.

* S napajanjem 230V / 10A.

UGLAĐEN I LINEARAN

Iskusite tehnološki napredak: OUTLANDER PHEV kroz poboljšani S-AWC pogon i osnaženi Twin-Motor S-AWC 4WD pogon pružit će Vam nezaboravan užitak u vožnji. Sustavi su moćniji nego ikad prije, pa novi OUTLANDER PHEV daje potpuno novu dimenziju električnom pogonu, pretvarajući svakog vozača u profesionalca.

ISPITAJTE PHEV U VOŽNJI

OUTLANDER PHEV besprijekorno ispunjava sve Vaše želje. Twin Motor 4WD u sinergiji sa S-AWC 4WD pogonom isporučuju moment i snagu svakom kotaču pojedinačno. Osjetite se kao gospodar ceste. Novi stražnji elektro-motor veće snage brzom reakcijom daje veću stabilnost i bolju kontrolu – posebno u novim načinima rada SPORT i SNOW.

LINEARAN I UGLAĐEN

UGLAĐEN I LINEARAN

Jedino električni automobil s dva pogonska elektro-motora može pružiti tako uglađen odaziv i trenutno ubrzanje. Tehnološki vrh predstavlja integrirani sustav upravljanja koji čini svakog vozača majstorom. PHEV sustav je baziran na električnom vozilu i pogoni vozilo uglavnom elektro-motorima. Stoga možete uživati u dugim, uglađenim i ekološki čistim putovanjima bez stresa za vozača i putnike.

S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

Integrirani pogonski sustav, dostupan samo kod Mitsubishi Motors vozila, pruža nevjerojatnu trakciju i superiornu kontrolu u vožnji. Optimizirano upravljanje integriranim sustavima AYC, ABS, ASC i TCL omogućava razvijanje punog potencijala moćnog Twin Motor 4WD pogona uz visoku sigurnost, udobnost i učinkovitost. Novi vrste pogona su na izbor: NORMAL za redovne uvjete, SNOW za snijegom pokrivene ceste ili LOCK za blokiranje virtualnog središnjeg diferencijala. Time se izjednačava distribucija okretnog momenta na obje pogonske osi radi bolje hvatljivaosti i stabilnosti u ekstremnim uvjetima. Izdvojenim tipkalom aktivira se SPORT način rada koji stavlja prioritet na perfomanse: još brži odaziv motora i upravljačkog mehanizma za sportski osjećaj na zavojitoj cesti.

TWIN MOTOR 4WD

Elektro-motori velike snage, odvojeni za prednje i stražnje kotače, trenutno isporučuju veliki moment za moćne ali istodobno uglađene performanse 4WD pogona.

4WD LOCK

Za ostvarivanje maksimalne hvatljivosti koristite tipkalo na podnoj konzoli te izaberite 4WD LOCK način rada, koji će jednoliko raspodijeliti okretni moment i ograničiti proklizavanje pojedinih kotača.

SNOW I SPORT

Izaberite SNOW način rada za bolju trakciju i sigurnije upravljanje na snijegom pokrivenim cestama. Odvojenim tipkalom moguće je aktivirati aktivira SPORT mod u bilo kojoj vrsti pogona za brži odaziv na zavojitim cestama.

STRUKTURNO OJAČANA KAROSERIJE

Primjena adhezivnog zavarivanja i konstrukcijskih ljepila kod otvora za vrata povećava čvrstoću spojeva i krutost karoserije za iznimnu aktivnu i pasivnu sigurnost.

RAFINIRANI OVJES

Novi amortizeri većeg promjera i nanovo podešen ovjes optimalno prigušuju vibracije kod svih brzina.

TEHNOLOGIJA ZA SIGURNOST IZ SVAKOG KUTA

Napredna sigurnosna tehnologija pomaže vozaču da vožnja bude što sigurnija vožnju i time povećava povjerenje u vozilo – kako na cesti, tako i van ceste, u svim uvjetima dana i noći. Od inteligentnih senzora koji pretražuju okolinu i upozoravaju na opasnost do aktivnih asistencija i pasivne zaštite, OUTLANDER PHEV uvijek pruža visoku sigurnost svojim putnicima.

TEHNOLOGIJA KOJA NADZIRE OKOLINE UMJESTO VAS

Napredne i inteligentne sigurnosne tehnologije podižu sigurnost u vožnji. Upozorenje na objekte u mrtvom kutu (BSW) preko radarskih senzora na stražnjem odbojniku otkriva vozila u stražnjem mrtvom kutu, dok RCTA (Rear Cross Traffic Alert) detektira vozila u pokretu. Kod je uključenog hoda unazad, olakšava sigurno i pregledno parkiranje.

SIGURNOSNE TEHNOLOGIJE

NAPREDNI SUSTAV ZA UBLAŽAVANJE POSLJEDICA NALETA SPRIJEDA (FCM)

Pomaže kod izbjegavanja frontalnog sudara ili smanjenju posljedica ako sudar je neizbježan. Reagira na vozila i pješake putem kamere i laserskog radara.

OPASNOST OD SUDARA

VELIKA OPASNOST OD SUDARA

IZUZETNO VELIKA OPASNOST OD SUDARA

Opaska:
Mogućnosti otkrivanja i nadzora posljedica sudara [FCM] su pomoć vozaču i ne sprečavaju sudar u svakoj situaciji. Molimo vozite sigurno i nikad se ne oslanjajte isključivo na ovaj sustav tijekom vožnje. FCM djeluje kada se vozilo nalazi ispred Vašeg vozila. FCM je također dizajniran za otkrivanje pješaka, ali ih ne može otkriti niti se aktivirati u svim situacijama. Automatsko kočenje se aktivira za automobil ispred kod brzina Vašeg vozila od cca. 5km / h do 80km / h, a u slučaju pješaka od cca. 5km / h do 65km / h. Budući da FCM nema funkciju zadržavanja kočnice, kočnica se otpušta oko 2 sekunde nakon zaustavljanja. Kako bi se spriječilo kretanje vozila nakon toga, vozač treba pritisnuti papučicu kočnice. U nekim slučajevima, FCM neće funkcionirati ako vozač poduzme radnje radi izbjegavanja sudara promjenom smjera ili ubrzavanjem. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se lokalnom trgovcu ili distributeru Mitsubishi Motors vozila za detalje.

ADAPTIVNI TEMPOMAT (ACC)

Održava odabrani razmak između Vašeg vozila i vozila ispred uz pomoć radara za veću sigurnost i manji zamor vozača. Znatno smanjuje stres, pogotovo za vrijeme prometnih gužvi na auto-cestama.

NEMA VOZILA ISPRED

Odabrana brzina se održava i ako uklonite stopalo s papučice gasa.

VOZILO ISPRED (KONSTANTNA BRZINA)

Odabrani razmak između vozila se održava.

VOZILO ISPRED (USPORAVANJE / ZAUSTAVLJANJE)

Kad vozilo ispred usporava ili se zaustavlja, ACC usporava ili zaustavlja Vaše vozilo.

UPOZORENJE O NAPUŠTANJU VOZNE TRAKE (LDW)

Ovu asistenciju karakterizira zvučni signal i svjetlosno upozorenje ako vozilo skreće s trake bez uključenih žmigavaca.

Opaska:
Upozorenje za napuštanje vozne trake nije namijenjeno za smanjenje rizika povezanih s nepažnjom vozača (pogled u stranu, odsutnost koncentracije itd.), lošom vidljivosti radi vremenskih uvjeta i slično. Namijenjen je detekciji napuštanja vozne trake brzinom od 65 km / h ili više. Uvijek se držite vozne trake i vozite sigurno. Sustav možda neće moći ispravno odrediti voznu traku u nekim uvjetima. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

4WD LOCK

Za ostvarivanje maksimalne hvatljivosti koristite tipkalo na podnoj konzoli te izaberite 4WD LOCK način rada, koji će jednoliko raspodijeliti okretni moment i ograničiti proklizavanje pojedinih kotača.

SNOW I SPORT

Izaberite SNOW način rada za bolju trakciju i sigurnije upravljanje na snijegom pokrivenim cestama. Odvojenim tipkalom moguće je aktivirati aktivira SPORT mod u bilo kojoj vrsti pogona za brži odaziv na zavojitim cestama.

STRUKTURNO OJAČANA KAROSERIJE

Primjena adhezivnog zavarivanja i konstrukcijskih ljepila kod otvora za vrata povećava čvrstoću spojeva i krutost karoserije za iznimnu aktivnu i pasivnu sigurnost.

Opaska:
Mogućnosti otkrivanja i kontrole ACC-a su pomoć vozaču. Molimo vozite sigurno i nemojte se oslanjati isključivo na ovaj sustav tijekom vožnje. ACC se možda neće aktivirati u nekim situacijama. Ovaj sustav možda neće ispravno ocijeniti stvarnu situaciju ovisno o vrsti vozila ispred, vremenskim uvjetima i uvjetima na cesti. Osim toga, sustav možda neće moći dovoljno usporiti ako prednje vozilo iznenada zakoči ili neko drugo vozilo presiječe Vašu putanju, tako da se Vaše vozilo pretjerano približi vozilu ispred. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se lokalnom trgovcu ili distributeru Mitsubishi Motors vozila za detalje.

AUTOMATSKA DUGA SVJETLA

Za veću sigurnost, udobnost i lakšu noćnu vožnju, duga svjetla se automatski prebacuju na kratka kada se detektira vozilo ispred i automatski se prebacuju natrag na duga svjetla bez pomicanja ruku s volana.

Opaska:
Ovaj sustav se aktivira pri brzini od cca. 40 km / h ili više i deaktivira pri nižim brzinama. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

UPOZORENJE NA MRTVI KUT (BSW)

Ova sigurnosna asistencija koristi radarske senzore u stražnjem odbojniku za otkrivanje vozila u stražnjem mrtvom kutu, na desnoj i lijevoj strani. Indikator se pojavljuje u vanjskom retrovizoru kada je BSW aktivan, a žmigavci isključeni. Kad se vozilo detektira a žmigavci su uključeni, indikator trepće u odgovarajućem retrovizoru, a oglasit će se i zvučni signal.

Bilješka:
Mogućnosti otkrivanja i nadzora BSW sustava su pomoć vozaču i ne upozoravaju na vozila u mrtvom kutu u svakoj situaciji. Nemojte se oslanjati isključivo na ovaj sustav tijekom vožnje. Upozorenje o mrtvom kutu u nekim slučajevima možda neće raditi ispravno, ovisno o prometu, vremenskim prilikama, stanju ceste i preprekama. Vozač je u potpunosti odgovoran za sigurnu vožnju. Skicirani radarski signali su samo za ilustraciju i ne predstavljaju djelovanje senzora u stvarnosti. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

UPOZORENJE NA PROMET VOZILA STRAGA (RCTA)

Indikator se pojavljuje na zaslonu instrumenata kad je RCTA aktivan. Ako radarski senzori u stražnjem odbojniku otkriju približavanje vozilo u blizini dok je uključen hod unatrag, poruka upozorenja pojavit će se na zaslonu instrumenata, aktivirat će se zvučni alarm i zatreperit će indikatori na oba retrovizora.

Opaska:
Nemojte se oslanjati isključivo na ovaj sustav, koji u određenim okolnostima ne može otkriti sva vozila u pokretu. Vozač je u potpunosti odgovoran za sigurnu vožnju. Skicirani radarski signali se koriste samo za ilustraciju i ne predstavljaju djelovanje senzora u stvarnosti. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

MULTI AROUND MONITOR

Pogled s kamera raspoređenih sprijeda, straga i s boka vozila (uključujući i pogled iz ptičje perspektive) može se prikazati u različitim kombinacijama za lakše otkrivanje objekata u mrtvom kutu kod parkiranja.

Pogled straga + ptičja perspektiva

Položaj kamera

ULTRAZVUČNI SUSTAV ZA UBLAŽAVANJE POSLJEDICA NEHOTIČNE UPORABE GASA (UMS) 

Kako bi se smanjio rizik naleta kod parkiranja, aktivira se zvučni signal i svjetlosno upozorenje ako senzori sprijeda ili straga detektiraju blisku prepreku. Snaga motora također se ograničava ako iznenada jako pritisnete papučicu gasa.
Ograničavanje snage motora se aktivira:

  • Kod vožnje pri vrlo niskim brzinama (ne u položaju N ili P)
  • Kada je prepreka / vozilo na maloj udaljenosti
  • Kada se papučica gasa pritisne naglo ili trzajem
  • Kada vozač ne mijenja smjer za izbjegavanje prepreke / vozila

RISE KONSTRUKCIJA KAROSERIJE

Sigurnost u slučaju sudara značajno popravlja karoserija projektirana po Mitsubishi Motors ‘RISE (reinforced impact safety evolution) konceptu, koji učinkovito apsorbira energiju i održava visoku krutost i nisku deformabilnost kabine u slučaju sudara.

UDOBNOST

OUTLANDER PHEV je opremljen različitim uređaja poput SDA navigacije, Rockford Fosgate premium audio sustava i ostalih pomagala za Vašu udobnost i zabavu. Zabavite se tijekom dugih putovanja.

UPUTE ZA NAVIGACIJU U ZASLONU INSTRUMENATA.

Smjer i udaljenost pomažu za lakše snalaženje.

ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM AUDIO SUSTAV

Uživajte u zadivljujućoj kvaliteti zvuka. Audio sustava je razvijen u suradnji s tvrtkom Rockford. Devet zvučnika okružit će Vas spektakularnim DTS Neural Surround ™ zvukom. Napomena: Rockford Fosgate® i pridruženi logotipi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Rockford Corporation u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. DTS Neural Surround ™ je zaštitni znak tvrtke DTS, Inc.

BLUETOOTH® HANDSFREE SET

Ostanite u kontaktu s bližnjima bez ugrožavanja sigurnosti vožnje s hands-free setom. Povežite Bluetooth®-kompatibilni mobilni telefon, a glasovnim biranjem uputite poziv bez pomicanja ruku sa volana. Napomena: Bluetooth® naziv i logotipi registrirani su zaštitni znak u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba takvih oznaka od strane MITSUBISHI MOTORS CORPORATION je licencirana.

USB I 12V UTIČNICE

Utičnice su praktično smještene blizu ploče s instrumentima radi jednostavnog pristupa s oba prednja sjedala.

SMARTPHONE POVEZLJIVOST PRIKAZA NA ZASLONU

Gdje god da krenuli, pustolovina ća biti zabavnija i sigurnija s Android Auto ™ ili Apple CarPlay funkcijom u Outlanderu PHEV. Jednostavno povežite svoj smartphone preko Smartphone Link Display Audio sustava USB kabelom i uživajte u različitim funkcijama i zabavi.

SMARTPHONE POVEZLJIVOST PRIKAZA NA ZASLONU (ANDROID AUTO)

Gdje god da krenuli, pustolovina ća biti zabavnija i sigurnija s Android Auto ™ funkcijom u Outlanderu PHEV. Jednostavno povežite svoj smartphone preko Smartphone Link Display Audio sustava USB kabelom i uživajte u različitim funkcijama i zabavi.

* Samo Android Auto

SMARTPHONE POVEZLJIVOST PRIKAZA NA ZASLONU
(APPLE CARPLAY)

Gdje god da krenuli, pustolovina ća biti zabavnija i sigurnija s Apple Car Play ™ funkcijom u Outlanderu PHEV. Jednostavno povežite svoj smartphone preko Smartphone Link Display Audio sustava USB kabelom i uživajte u različitim funkcijama i zabavi.

* Samo Apple Car Play

AUDIO DODIRNI ZASLON 

Kontrola audio sustava uz 6,1“ QVGA zaslon osjetljiv na dodir, koji također prikazuje prikaz s kamere straga.

CD/MP3 ČITAČ 

Kvalitetni CD / MP3 čitač omogućava jednostavno uživanje u digitalnim audio zapisima.

UPRAVLJANJE OPERACIJAMA BEZ KLJUČA (KOS)

Kada ste u posjedu ključa, pritiskom tipke na vanjskoj ručici prednjih vrata ili vrata prtljažnika za zaključavanje ili otključavanje svih brava. Pritisnite tipku Start uz volan za aktivaciju pogonskog sustava.

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA S AUTOMATSKIM ZADRŽAVANJEM

Parkirnom kočnicom se jednostavno rukuje preko dopadljive tipke na podnoj konzoli. Jednostavno povucite tipku za aktiviranje parkirne kočnice ili je utisnite prema dolje za otpuštanje. Za vrijeme stajanja na semaforu, Brake Auto Hold zadržava vozilo i kada maknete stopalo s papučice kočnice. Pritisak na gas automatski oslobađa kočnicu.

UDOBNA VOŽNJA

Dobro došli u svijet udobnosti i mira. OUTLANDER PHEV opremljen naprednim značajkama kao što su električno grijanje, poseban zaslon i daljinsko upravljanje kako bi se osigurala maksimalna moguća udobnost.

ELEKTRIČNO GRIJANJE

Sustav električnog grijanja koristi električnu pumpu za vodu za cirkulaciju tople vode i grijanje kabine i u slučaju da motor ne radi (za vrijeme EV pogona). Tako je moguće zagrijati kabinu rano ujutro ili kasno navečer bez uznemiravanja susjeda. U izrazito hladnom vremenu, električno grijanje je moguće koristiti kao dodatni izvor topline uz onu koju proizvodi motor.

AC PRIKLJUČAK 1.500W (UTIKAČ: TIP F)

Jedna utičnica iza središnje podne konzole, a druga na donjoj četvrtini prostora za prtljagu osigurava 220V i 1.500W iz pogonske baterije, dovoljno za napajanje uređaja u kampu ili kod kuće kad nestane struje. Napomena: Neki uređaji ne smiju se koristiti čak i ako ne prelaze nazivnu snagu od 1500 W. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

DVOZONSKI AUTOMATSKI KLIMA UREĐAJ

Moderan klimatizacijski sustav osigurava zasebne postavke temperature za vozača i suvozača.

GRIJANJE VOLANA

Grijanje volana za veću udobnost u hladnom vremenu. Prekidač je praktično smješten na središnjoj konzoli.

TIPKE NA VOLANU

Prikladne tipke za kontrolu audio sustava, Bluetooth® hands-free sustava i Multi Around Monitora (preko tipke kamere) ugrađene su na volanu i lako dostupne.

PRETINAC ZA SUNČANE NAOČALE

Zgodan pretinac za sunčane naočale lako se otvara ili zatvara jednostavnim pritiskom.

ELEKTRIFICIRANA VRATA PRTLJAŽNIKA

Vrata prtljažnika se mogu automatski otvoriti i zatvoriti tipkom uz sjedalo vozača ili daljinskim upravljačem.

SPREMNIK KABELA ZA PUNJENJE

Spremnik ispod podnice prtljažnika je idealan za jednostavno spremanje kabela za punjenje.

GRIJANJE VJETROBRANA

Grijana instalacija u vjetrobranskom staklo uklanja maglu ili mraz puno brže nego klasično upuhivanje toplog zraka.

Galerija

Interijer

Boje modela

Top